ברמן/ית
הג'וב הכי נחשק, בראש הכי טוב! הכנה והגשת משקאות אלכוהולים, קפה ומשקאות קלים לפי הזמנת הלקוחות במסעדה, אירוע, בר או בית מלון.
כמה משלמים?
₪43.00/שעה
מה עושים?
היכרות מעמיקה עם תפריט המשקאות,
הכנת משקאות אלכוהולים או קלים לפי בקשת הלקוח,
וחשוב גם שלאורך כל הדרך תהיו שירותיים, חייכניים ותעשו חשק להזמין עוד דרינק.
מה צריך?
הכרות מעולה עם התפריט.
יכולת עמידה ממושכת, מדובר בעבודה דינמית ותזזיתית.
יחסי אנוש מעולים, ולא גרם מתחת לזה.
אהבה וחיבור לעולם המזון והאלכוהול.