ברמן/ית
הג'וב הכי נחשק, בראש הכי טוב! הכנה והגשת משקאות אלכוהולים, קפה ומשקאות קלים לפי הזמנת הלקוחות במסעדה, אירוע, בר או בית מלון.
כמה משלמים?
₪43.00/שעה
מה עושים?
- היכרות מעמיקה עם תפריט המשקאות, 
- הכנת משקאות אלכוהולים או קלים לפי בקשת הלקוח, 
- וחשוב גם שלאורך כל הדרך תהיו שירותיים, חייכניים ותעשו חשק להזמין עוד דרינק. 
מה צריך?
- הכרות מעולה עם התפריט. 
- יכולת עמידה ממושכת, מדובר בעבודה דינמית ותזזיתית. 
- יחסי אנוש מעולים, ולא גרם מתחת לזה. 
- אהבה וחיבור לעולם המזון והאלכוהול.