מלצר/ית
האנשים, המגשים והטיפים (: אתם יודעים איך זה עובד - הלקוחות מזמינים, אתם מגישים, נותנים אחלה של שירות ומקבלים טיפ. זה יכול להיות במסעדות, אירועים או בתי מלון.
כמה משלמים?
₪42.00/שעה
מה עושים?
- הגשת מנות ללקוחות לפי ההזמנה שלהם - מוציאים את האוכל מהמטבח אל הלקוח 
- אתם האנשים של הלקוחות - לכן חשוב שתתנו להם מענה ויחס כמו שהייתם רוצים לקבל. 
- בדיקת שביעות רצון הלקוחות - היו קשובים לתחושת הלקוחות, אם הם מרוצים - עשיתם את שלכם, ואם לא - תפעלו בהתאם. 
מה צריך?
- הכרות עם התפריט - יהיה בוחן פתע 
- יכולת עמידה ממושכת - לאנשים דינמיים בנשמה. 
- יחסי אנוש מעולים ואוריינטציה לתחום המזון - חיוך הוא לא מילה גסה, שירות הוא הכל ואהבה לאוכל היא חובה.